Swype

Swype 1.6.2.22328

Supersnel typen is heel gemakkelijk

VOOR

 • Duidelijke tutorial
 • Uitgebreide woordenboeken
 • Snel en accuraat
 • Naast effectief ook heel cool

TEGEN

 • Eventjes wennen

Excellent
9

Swype voor Android is een applicatie die je heel snel laat typen. In plaats van elke toets letter voor letter in te drukken, glijd je nu met je vinger over het toetsenbord.

Het vereist wat oefening, maar wanneer je eenmaal de slag te pakken hebt wil je niks anders meer. Swype Android is een revolutionaire manier van typen die je heel veel tijd gaat besparen. De app heeft een groot woordenboek en herkent aan jouw bewegingen welk woord je wilt gebruiken. Wanneer je het woord hebt geschreven, til je heel kort de vinger op en daarna glijd je weer lekker over het scherm. Swype plaatst zo namelijk automatisch spaties tussen de woorden.

We raden je aan om eerst de tutorial door te nemen aangezien deze handige informatie bevat over hoe je bijvoorbeeld dubbele klinkers toevoegt of hoofdletters. Daarna is het slechts een kwestie van ervaring. Zelfs in het begin -wanneer je constant controleert of Swype wel het juiste woord plaatst- merk je al dat je sneller bent dan op de oude methode. Met een simpele beweging pas je trouwens ook snel de spraak aan, mocht je vaak in verschillende talen typen.

Swype is een must-have voor alle fanatieke sms-ers of Whatsapp-freaks. Je schrijft nu in een razendsnel tempo naar je vrienden, die jou zonder Swype onmogelijk bijhouden op type-gebied.

Meeste downloads Utilities & Tools voor android

Meer
Swype

Download

Swype 1.6.2.22328

Beoordelingen about Swype

 • Anonymous

  door Anonymous

  ok, kan beter.
  Het proggie werkt erg goed, je moet er wel aan wennen. Dusja.
  Pros: snel makkelijk
  Con...   Meer